vineri, august 5

Alte modalitati de facut bani pe net

Tot frecând menta pe web am mai descoperit alte două modalităţi de făcut bani cu statul pe net. De data asta este chiar de stat pe net, nu trebuie să dai click pe reclame, nu trebuie să faci nimic.

Prima ar fi Gomez Peer
Tot ce trebuie să faci este să descarci un utilitar, asta după ce ţi-ai făcut un cont pe site-ul respectiv şi să îl instalezi pe computerul tău. Acesta va rula în background şi va folosi o parte din puterea de procesare a sistemului tău pentru a testa diferite aplicaţii sau cel puţin aşa spun cei de la Gomez Peer. Nu vă speriaţi că nu consumă foarte multe resurse, consumă chiar mai puţin decât yahoo messenger. Problema este că utilizatorul o să stea o perioadă într-o stare de evaluare. În această stare nu se pot câştiga bani. După ce s-a evaluat sistemul, utilizatorul trece în starea de activ şi atunci poate câştiga bani. Nu vă gândiţi că banii sunt mulţi, dar calculatorul tot stă pornit şi se strâng. Click pe banner pentru a te înscrie:



A doua este 20dollars2surf
Este un pic mai supărătoare pentru că se instalează o aplicaţie care afişează tot timpul un banner în partea de jos a ecranului şi mai încurcă câteodată. Timpul cât stă acest banner activ este transformat în puncte iar punctele la sfârşitul lunii în dolari. Tot pentru puncte mai poţi da click după vechiul model ppc pe reclamele de pe site la secţiunea click bonus.
Banii se pot extrage în contul de paypall cand s-a ajuns la suma de 20 dolari.

make cash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu